شرکت آذر پژواک یکی از شرکت های مطرح در زمینه تجهیز سالنهای آمفی تئاتر وکنفرانس میباشد ما در کنار فروش مبلمان اداری به کار طراحی ، اجرا و پیاده سازی دکوراسیون داخلی ادارات ، سازمانها و شرکت ها می پردازیم که شامل اجرای انواع دکوراسیون و طراحی ام دی اف می باشد. یکی دیگر از فعالیت های اصلی ما در زمینه تجهیز سالن کنفرانس ، تجهیز سالن آمفی تئاتر ، سالن همایش ، سالن سینما و تجهیز سیستم صوت می باشد. تجربه چندین ساله ما باعث شده است که خدمات خود را به مشتریان زیادی عرضه نماییم. کیفیت کار ما را می توانید از مشتریانی بپرسید که سالهاست با ما هستند. بی شک نمونه کارهای بسیار زیبا و خلاقانه ما در تصمیم شما برای انتخاب ما تاثیر خواهد داشت. از نمونه کارهای ما دیدن نمایید.
از جمله نکات مهم در تجهیز سالن آمفی تئاتر، اکوستیک سالن، هارمونی رنگ های استفاده شده و روان شناسی آن ها، کارگذاری صندلی های مرغوب که آرامش را در طول اجرا به مدعوین ارمغان بخشد، سیستم های صوتی مناسب، نور پردازی، تصویر برداری حرفه ای جهت ضبط اطلاعات برنامه ها و همایش ها و آیتم هایی دیگر که در نهایت مجموعه ای کامل و مناسب را به شرکت کنندگان ارائه خواهد کرد، می باشد. در تجهیز سالن های آمفی تئاتر باید به تمامی این موارد توجه کرد و بهترین ابزار را برای تکمیل آن به کار گرفت.
برای پرداختن به مبحث صوت و صدا لازم است ابتدا تعاریف برخی از واژه ها ارائه شوند. فونیک یا شنیداری اصواتی به صورت شنیدن بدون ضرورت به حضور حس های دیگری مانند بویایی و نظایر آن به گوش انسان می رسد. درماتیک یا نمایشی، دریافت تصاویر یا حرکت های نمایشی است که از طریق دیدن صورت گرفته و در آن التزامی به وجود صوت، مانند نمایش های پانتومیم وجود ندارد.
در این میان مساله مهم و ضروری تلفیق مناسب صوت و تصویر است که موجب ایجاد ژرفائی لذت بخش و دریافت حس و انتقال اثر به نحو احسن می گردد. هدف اثر تصویری است که صدا را به خدمت گرفته و یا صدایی که تصویر در خدمت اوست. در برخی موارد این دو مورد لازم و ملزوم یکدیگر می گردند.
با توجه به این دو اصل مکمل، در سالن های تئاتر، همایش و کنفرانس و حساسیت هایی که اینگونه سالن ها دارند، تاثیرگذاری فونیک بسیار مهم بوده و جزء اصلی ترین ملزومات این مجموعه ها می باشد که متاسفانه مدیران به آن توجهی نشان نداده و بیشتر به حفظ ظاهر سالن اهمیت می دهند.
امروزه اصلی ترین طراحی ها و تجهیز سالن آمفی تئاتر به صورت لاین اری با زوایا و درجات مخصوص هر سالن و مقدار دی سی بی مورد نیاز آن مجموعه طراحی شده و جای گزارهای آن در سمت چپ و راست سن می باشد. در این طراحی باید دقت نمود تا با توجه به زوایای بلندگوها و اکوستیک سالن، هیچ صدای ناهنجاری به شرکت کنندگان ارائه نشود و با صدای نرم بالانس بسیار بالایی در ترکیب درماتیک و فولیک ایجاد گردد. طراحان و متخصصان این شرکت با رعایت تمامی اصول استاندارد، سالن های آمفی تئاتر، همایش و کنفرانس را مجهز می نمایند.
اگر قصد تجهیز سالن آمفی تئاتر را دارید در قدم اول باید بدانید اینگونه سالن ها به چه وسایل و دستگاه هایی نیاز دارند. امروزه با پیشرفت فناوری سیستم های صوتی و .. انتخاب وسایل مناسب نقشی کلیدی در تجهیز سالن شما ایفا می کنند. در ادامه اطلاعاتی کلی در خصوص تجهیزات سیستم صوتی در اختیارتان خواهیم گذاشت.
تجهیزات سالن آمفی تئاتر و دیتا ویدیو پروژکتور ها و میکروفون ها شامل بلند گوهای سقفی و دیواری، بلندگوهای اکتیو و پسیو، آمپلی فایر ها و پاور آمپلی فایر ها، میکسر های صدا، پاور میکسر، میکروفون های بی سیم و … می باشند.
اسپیکر ها یا همان بلندگو های دیواری در سالن های آمفی تئاتر، کنفرانس و کلاس های آموزشی جهت تجهیز سیستم های صوتی آن ها مورد استفاده قرار می گیرد. تعداد، اندازه و توان خروجی این بلندگو ها باید متناسب با مساحت سالن و ظرفیت آن انتخاب گردد.
از آمپلی فایرها جهت تقویت سیگنال های صوتی در تجهیزات سیستم صوتی سالن های گوناگون استفاده می گردد. آمپلی فایر موجب افزایش کیفیت صدا و ارسال آن ها به بلندگو ها می شود. آمپلی فایرها با توجه به قدرتش و امپدانسشان، دارای انواع مختلفی می باشند. در یک سالن آمفی تئاتر با توجه به تعداد و نوع بلندگو های استفاده شده، آمپلی فایر مناسب انتخاب می شود. آمپلی فایر ها ضمن بهبود کیفیت صدا، به دلیل دارا بودن ورودی و خروجی های اضافی، این قابلیت را دارند که از یک منبع صوتی دیگر مانند دی وی دی پلیر، کامپیوتر و یا میکروفون های بی سیم یا با سیم سیگنال های صوتی را دریافت کرده و به خروجی ارسال کنند.