تعريف مهندسي نرم افزار
مهندسي نرم افزار داراي دامنه نسبتاً وسيعي از مسئوليتها مي باشد. در واقع برخلاف تصور برخي از مهندسي نرمافزار در توانايي کار با محدودة وسيعي از نرمافزارها، توانايي نصب و راهاندازي آنها و يا صرفاً برنامهنويسي نيست.
نرمافزارها و سيستمهاي کوچک تر ممکن است هم اکنون به چند مهندس نرم افزار براي فرايند مديريت چرخه حيات خود احتياج داشته باشند. عموماً، براي اکثر نرمافزارهاي فوق گسترده، کارها به گروههاي کوچکتري تقسيم ميشوند که بر يک محدوده از نرمافزار يا تکنولوژي مربوطه متمرکز ميگردند.
بعنوان مثال يک سيستم ممکن است به يک معمار نرمافزار (Software Architect)، مهندس طراح (Design Engineer)، برنامهنويس جاوا (JAVA Developer) و مهندس کنترل کيفيت (Quality Assurance Engineer) نياز داشته باشد. که مدرک علمي همه آنها مهندسي نرافزار بوده و هر کدام بر يکي از جنبههاي توليد نرمافزار تمرکز کردهاند.
زمینه های کاری ما در مهندسی نرم افزار:
نیازسنجی، تحلیل، طراحی، تولید، پیاده سازی و استقرار سامانه های نرم افزاری در زمینه های مختلف را می توان بعنوان مراحل تولید نرم افزار های این شرکت دانست. تولید نرم افزار در این شرکت به دو روش عمده صورت می گیرد:
۱٫ تولید نرم افزار های کاربردی به سفارش مشتری:
این شرکت با تکیه بر تجربیات خود در زمینه پیاده سازی و تولید نرم افزار و برنامه کاربردی در سازمانها و نهادهای بزرگ و معتبر کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره در امور تحلیل و طراحی سیستم و برنامه نویسی، این توانمندی را در مجموعه نرم افزاری خود ایجاد نموده است تا نسبت به اجرا و پیاده سازی برنامه های کاربردی به سفارش مشتری با استفاده از سبکهای مختلف معماری نرم افزار، در حوزه های مختلف اقدام نماید. استفاده از تکنولوژی و متدولوژی های روز دنیا در طراحی و پیاده سازی نرم افزار و همچنین بکارگیری سبکهای نوین معماری نرم افزار همواره در پروژه های نرم افزاری و تولید سامانه های اطلاعاتی این شرکت مدنظر بوده است.
طراحی و ایجاد سامانه های اطلاعاتی، پیاده سازی سیستم نرم افزاری اطلاعات مدیریت، سیستم های مدیریت محتوا، سامانه های هوشمند، سامانه صنعتی مانند کنترل کیفیت، سامانه چرخه تامین قطعات، مدیریت پیمانکاران و نظارت و سیستم های نرم افزاری مدیریت و کنترل پروژه برای مشتریان متعدد از جمله سوابق شرکت درحوزه تولید برنامه های کاربردی خاص است.
۲٫ سیستم های جامع صنعتی (ERP):
سامانه ERP چیست؟ برنامهريزي منابع سازمان (ERP) يک راهحل مديريتي مبتني بر فناوري اطلاعات است؛ كه در صورت مهيا بودن شرايط جذب آن در كسبوكارها، در جهت اثربخشي، ايجاد ارزش افزوده، رقابتپذيري و بلوغ سازماني، از طريق بستههاي نرمافزاري يكپارچه استاندارد و متكي به روشهاي (Best Practices) از قبل طراحي شده، ولي انعطافپذير و قابل تنظيم، با قابليت برنامهريزي انواع منابع سازماني، كليه فرايندهاي داخلي كسبوكار، اعم از توليد، منابع انساني، مالي، بازاريابي و فروش را پشتيباني نموده و بهرهگيري از آن منجر به يکپارچگي جامع اطلاعات، وظايف، فرايندها، تصميمگيريهاي مديريتي و ديگر موارد، در كل كسبوكار ميگردد.
تفاوت ما با اغلب شرکت های تولید کننده نرم افزار در این است که ما محصولات نرم افزاری خود را اغلب بصورت یک بسته یا پکیج نرم افزاری به فروش نمی گذاریم؛ بلکه هر محصول نرم افزاری را براساس نیاز مشتری بومی سازی می نماییم. اغلب سازمانها، مراکز و شرکتهای ایرانی در فرآیندهای داخلی خود، نیازمندیهای خاص خود را دارند که می بایست در سیستم های نرم افزاری آنها پیش بینی گردد و خرید محصولات نرم افزاری آماده بصورت بسته نرم افزاری جوابگوی نیاز آنها نیست. بدین منظور ما نیازمندیهای خاص مشتریان را در نرم افزار بومی سازی نموده و در غالب برنامه های کاربری خاص به آنها ارائه می کنیم.
برنامه نویسی موبایل و اندروید:
با توجه به گسترش روز افزون تلفن های همراه و بخصوص تلفن های مجهز به سیستم عامل اندروید، هم اکنون وقت آن رسیده است که فروشگاه ها، دانشگاه ها، شرکت ها، مراکز تفریحی و تمامی واحد های تجاری سراسر کشور شعبه ای نیز در تلفن های هوشمند ایجاد کنند.
خدمات SEO:
فعالان عرصه تجارت الکترونیک، آوردن بیننده به سایت را برای موفقیت در دنیای وب و تجارت آنلاین ضروری می دانند. فرقی هم نمیکند که سایت چه میفروشد و چه خدماتی ارایه می دهد. اگر سایتی به دنبال فروش کالا یا خدمات و کسب درآمد یا محبوبیت است، باید بیننده داشته باشد.
کارشناسان ما به خوبی می دانند که فقط طراحی یک وب سایت، تضمینی برای آمدن بیننده به آن نیست بلکه باید بینندگان را از طریق تکنیکهای سئو جذب سایت کرد. بینندگان تنها به دنبال رفع نیازهای اطلاعاتی خود می باشند و وظیفه ندارند به هر قیمتی که شده سایت ما را بیابند. همانگونه که آمارها نشان میدهند موتورهای جستجوگر ابزار مناسبی هستند که خریداران به کمک آنها، کالا یا خدمات مورد نیاز خود را مییابند. البته تنها ردههای بالای نتایج جستجو هستند که مورد توجه کاربران قرار می گیرند و آنها به سایتهای لیست شده در این رتبهها مراجعه می کنند. بسیاری از کاربران دریافته اند که در اغلب موارد ۱۰ رتبه اول نتایج جستجو می تواند خواسته آنها را برآورده کند و هنوز هم علاقه دارند که تنها ۱۰ سایت اول در نتایج جستجو را مرور کنند.
هدف کارشناسان ما از ارائه خدمات سئو کمک به کاربران گرامی جهت داشتن سایتی پویا و پربازدید جهت معرفی بهتر خدمات مجموعه به قشر وسیعی از مخاطبان آن مجموعه میباشد. شما هر کالایی که میفروشید و با هر صنفی از مشتریان که در ارتباط باشید، با کمک ما میتوانید به یک فرصت بازاریابی گسترده دست یابید و محصولات خود از طریق اینترنت به متقاضیان معرفی کنید.